Rödbetshoummus

3 kokta rödbetor
1 vitlöksklyfta
1 dl kikärtor på burk
2 msk tahini
2 msk citronjuice
2 msk olivolja
1 krm spiskummin

Cayennepeppar & salt

Färsk mynta

Skär rödbetorna i mindre bitar. Skala vitlöksklyftan. Mixa alla ingredienser till en slät röra i matberedare. Ringla över olja och strö över hackad mynta.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • September 2017 (9)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • February 2017 (10)
  • January 2017 (13)
  • December 2016 (26)
  • Taggar

  • Buffé (191)
  • Vegetarisk (157)
  • Tillbehör (130)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (83)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (55)
  • Bakning (51)
  • Förrätt (46)
  • Senaste inläggen

  • Lycklig vardagsmat
    - Sep 20, 2017
  • Skördetider
    - Sep 19, 2017
  • Tomatflarn
    - Sep 14, 2017
  • Inlagda betor
    - Sep 12, 2017
  • Glutenfri puderkaka
    - Sep 10, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier