Zucchinirulle med lax

2 zucchinis
1 gul lök
3 ägg
2 msk crème fraiche
50 g vetemjöl
3 äggvitor
2 dl färskost med smak
150 g färskrökt lax
Salt & peppar

Riv zucchinin på rivjärn och finhacka löken. Låt zucchinin rinna av en stund i ett durkslag och vrid sedan ur den ordentligt. Stek tillsammans med lök, salt & peppar i olivolja.

Sätt ugnen på 200 grader. Vispa ihop ägg, crème fraiche & mjöl. Tillsätt zucchiniröran. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten. Bred ut på en bakpappersklädd plåt och grädda i ca 20 min tills den fått fin färg. Låt svalna. Vänd och dra försiktigt av pappret. Bred på färskost och lägg ut laxskivor. Rulla ihop som en rulltårta och vira in i plastfolie så håller den fint formen till den ska serveras.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • November 2017 (9)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • February 2017 (10)
  • Taggar

  • Buffé (199)
  • Vegetarisk (165)
  • Tillbehör (132)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (83)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Middag (52)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Snabb fiskgryta
    - Nov 21, 2017
  • Högrevsgryta med kantareller
    - Nov 18, 2017
  • Fondue i Hemmets Journal
    - Nov 16, 2017
  • Värmande grytor i Hallå
    - Nov 15, 2017
  • Pizzaempanadas med svamp
    - Nov 13, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier