Pizzaempanadas med svamp

1 färdig pizzadeg
1 salladslök
1 vitlök
1 ask champinjoner
1 msk olivolja
1 påse färsk spenat
Salt & peppar
1 dl riven parmesan
1 ägg
Torkad rosmarin

Hacka lök, vitlök och svamp och stek i olivolja tills det får fin färg. Tillsätt spenaten och vänd rund. Smaka av med salt & peppar.

Sätt ugnen på 175 grader.

Rulla ut pizzadegen och ta ut rundlar med en tallrik. Lägg på svampröra, strö över osten och vik ihop till en halvmåne. Vik in kanten ordentligt hela vägen. Lägg över på en bakpappersklädd plåt, pensla med uppvispat ägg, strö över rosmarin och baka i ugnen tills dina empanadas fått fin färg, ca 10-15 min

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • September 2018 (7)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • Taggar

  • Buffé (224)
  • Vegetarisk (187)
  • Tillbehör (143)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (69)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Zucchinirullar i tomatsås
    - Sep 20, 2018
  • Skördefrittata
    - Sep 18, 2018
  • Chocolate Rocky Road Mousse
    - Sep 16, 2018
  • Semi dried tomatoes
    - Sep 12, 2018
  • We go Gothenburg!
    - Sep 10, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier