Lunch in a Jar

Romansallad, rödkål, mango, gurka, morötter, groddar, örter
1 msk vit balsamvinäger
2 msk fin olivolja
Färsk citronsaft
Salt & peppar

Ta fram en ren burk och börja med vinägretten i botten. Bygg sedan på med salladsblad och fortsätt sedan med önskade rivna & skurna grönsaker tills burken är välfylld.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • November 2017 (9)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • February 2017 (10)
  • Taggar

  • Buffé (199)
  • Vegetarisk (165)
  • Tillbehör (132)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (83)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (56)
  • Middag (52)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Snabb fiskgryta
    - Nov 21, 2017
  • Högrevsgryta med kantareller
    - Nov 18, 2017
  • Fondue i Hemmets Journal
    - Nov 16, 2017
  • Värmande grytor i Hallå
    - Nov 15, 2017
  • Pizzaempanadas med svamp
    - Nov 13, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier