Somrig potatissallad

1 kg färskpotatis
1 knippe salladslök
1 påse babyspenat
1 ask sugarsnaps
1 knippe grön sparris
Dill & gräslök
Röd lök
Fina cherrytomater i olika färger

4 msk äppelcidervinäger
2 msk lönnsirap
2 msk oliv- & rapsolja
Salt & peppar

Koka potatisen, häll av och låt svalna. Skär alla grönsaker. Rör ihop äppelcider, olivolja & lönnsirap. Smaka av med salt & peppar. Blanda försiktigt med potatis & grönsaker.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • June 2018 (11)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • Taggar

  • Buffé (219)
  • Vegetarisk (183)
  • Tillbehör (140)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (64)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Jordgubbar, sockerkaka & vaniljsås
    - Jun 22, 2018
  • Nypotatis med Brantevikssill
    - Jun 22, 2018
  • Ansjovistarteletter
    - Jun 21, 2018
  • Spenatcocotter med lax & vaktelägg
    - Jun 21, 2018
  • Uppochnervänd Matjestårta
    - Jun 20, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier