Quinoabollar

2 dl quinoa
1 msk grönsaksbuljong
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
3 msk olivolja
2 dl hackad bladpersilja
1 burk kokta kikärtor
1 dl grovriven parmesan
2 msk tahini
1 tsk gurkmeja
2 msk maizena
2 msk ströbröd
Salt & peppar

Skölj quinoan och koka i grönsaksbuljong. Låt svalna.

Skala och finhacka lök & vitlök. Fräs i 1 msk olivolja i några minuter. Kör kikärtor och tahini i matberedare till en slät kräm. Blanda med quinoa, lök och övriga ingredienser. Låt stå i 30 minuter.

Rulla till bollar och stek i olivolja tills de fått fin färg runtom.

Foto: www.cedell.se 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • June 2018 (11)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • Taggar

  • Buffé (219)
  • Vegetarisk (183)
  • Tillbehör (140)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (67)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (64)
  • Bakning (52)
  • Senaste inläggen

  • Jordgubbar, sockerkaka & vaniljsås
    - Jun 22, 2018
  • Nypotatis med Brantevikssill
    - Jun 22, 2018
  • Ansjovistarteletter
    - Jun 21, 2018
  • Spenatcocotter med lax & vaktelägg
    - Jun 21, 2018
  • Uppochnervänd Matjestårta
    - Jun 20, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier