Quinoabollar

2 dl quinoa
1 msk grönsaksbuljong
1 schalottenlök
1 vitlöksklyfta
3 msk olivolja
2 dl hackad bladpersilja
1 burk kokta kikärtor
1 dl grovriven parmesan
2 msk tahini
1 tsk gurkmeja
2 msk maizena
2 msk ströbröd
Salt & peppar

Skölj quinoan och koka i grönsaksbuljong. Låt svalna.

Skala och finhacka lök & vitlök. Fräs i 1 msk olivolja i några minuter. Kör kikärtor och tahini i matberedare till en slät kräm. Blanda med quinoa, lök och övriga ingredienser. Låt stå i 30 minuter.

Rulla till bollar och stek i olivolja tills de fått fin färg runtom.

Foto: www.cedell.se 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • June 2017 (7)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • February 2017 (10)
  • January 2017 (13)
  • December 2016 (26)
  • November 2016 (9)
  • October 2016 (10)
  • September 2016 (7)
  • Taggar

  • Buffé (180)
  • Vegetarisk (148)
  • Tillbehör (127)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (82)
  • Tilltugg (64)
  • Bakning (50)
  • Förrätt (46)
  • Sommar (46)
  • Senaste inläggen

  • Avocadocrème med löjrom
    - Jun 21, 2017
  • Fläderblomssaft
    - Jun 18, 2017
  • Västerbottentarteletter
    - Jun 17, 2017
  • Sommarmingel i Hallå!
    - Jun 14, 2017
  • Quinoabollar
    - Jun 12, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier