Fänkål med apelsin & russin

1 fänkålsstånd
3/4 dl gula & bruna russin 
1 dl apelsinjuice
1 msk olivolja
2 msk hackad schalottenlök
Apelsincest
Färsk dragon & dill
Salt & peppar

Dela fänkålen i skivor eller kvartar. Koka under lock med apelsinjuice, russin, olivolja, lök och cest tills fänkålen är lagom mjuk men med lite krisp kvar. Salta & peppra. Servera med färsk dragon & dill.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • February 2018 (7)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • November 2017 (13)
  • October 2017 (11)
  • September 2017 (11)
  • August 2017 (9)
  • July 2017 (9)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • Taggar

  • Buffé (205)
  • Vegetarisk (173)
  • Tillbehör (133)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (86)
  • Tilltugg (66)
  • Middag (63)
  • Sommar (56)
  • Bakning (51)
  • Senaste inläggen

  • Rostad tomatsoppa
    - Feb 19, 2018
  • Fläskestek med rödkål
    - Feb 16, 2018
  • Vinnare Alla Hjärtans Dag!
    - Feb 12, 2018
  • Semmeltårta på Fettisdagen!
    - Feb 11, 2018
  • Nu finns kokboken att köpa i Limhamn!
    - Feb 08, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier