Fänkål med apelsin & russin

1 fänkålsstånd
3/4 dl gula & bruna russin 
1 dl apelsinjuice
1 msk olivolja
2 msk hackad schalottenlök
Apelsincest
Färsk dragon & dill
Salt & peppar

Dela fänkålen i skivor eller kvartar. Koka under lock med apelsinjuice, russin, olivolja, lök och cest tills fänkålen är lagom mjuk men med lite krisp kvar. Salta & peppra. Servera med färsk dragon & dill.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • July 2017 (7)
  • June 2017 (9)
  • May 2017 (10)
  • April 2017 (14)
  • March 2017 (14)
  • February 2017 (10)
  • January 2017 (13)
  • December 2016 (26)
  • November 2016 (9)
  • October 2016 (10)
  • Taggar

  • Buffé (184)
  • Vegetarisk (150)
  • Tillbehör (128)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (82)
  • Tilltugg (64)
  • Sommar (52)
  • Bakning (50)
  • Förrätt (46)
  • Senaste inläggen

  • Jordgubbssaft & sylt
    - Jul 20, 2017
  • Emmentalertortilla med löjrom
    - Jul 16, 2017
  • Laxtorn med sötstark senap
    - Jul 13, 2017
  • Melonade
    - Jul 10, 2017
  • Grillad majskolv
    - Jul 07, 2017
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier