Fylld aubergine

1 aubergine, paprika eller zucchini
2 msk olivolja

2 tomater
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 msk tomatpuré
Salt & peppar

Färskriven Parmiggiano

Dela auberginerna på längden, skär några snitt i köttsidan och ringla över lite olivolja. Grädda i ugnen 220 grader i 15 min. Ta ut och gröp ur auberginerna.

​Tärna tomaterna, finhacka lök och blanda med auberginegröpet.

Fyll auberginerna med röran. Strö över ost och gratinera i 10-12 min tills osten har fått fin färg.

Foto: www.cedell.se

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • December 2018 (3)
  • November 2018 (8)
  • October 2018 (10)
  • September 2018 (11)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • Taggar

  • Buffé (232)
  • Vegetarisk (194)
  • Tillbehör (144)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (96)
  • Middag (81)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (54)
  • Senaste inläggen

  • Spezzatino
    - Dec 10, 2018
  • National Gazpacho Day
    - Dec 06, 2018
  • Halloumigryta
    - Dec 02, 2018
  • Lammlägg Cacciatore
    - Nov 30, 2018
  • Klassisk viltgryta
    - Nov 25, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier