Spenattarteletter

2 smördegsplattor
1 paket stuvad spenat
2 msk färskriven parmesan
2 ägg
4 cocktailtomater
Dill

Sätt ugnen på 175 grader. Klä portionsformar med smördeg. Vispa ihop den stuvade spenaten med äggen och parmesanen. Fördela smeten i formarna och toppa med en tomathalva. Baka i ca 20 minuter. Dekorera med en dillkvist!

Foto: www.cedell.se
 

 

Vi är KRAV-märkta!

Välkommen till Skånes första KRAV-certifierade catering! Det innebär att när du beställer mat av oss så vet du att vi håller KRAVs regler för ekologisk märkning. Vi är även anslutna till Svenska Kockars Förening, ytterligare en kvalitetsmärkning!

Sök

Galleri

Följ oss på Instagram!

Arkiv

  • September 2018 (7)
  • August 2018 (6)
  • July 2018 (8)
  • June 2018 (13)
  • May 2018 (9)
  • April 2018 (12)
  • March 2018 (13)
  • February 2018 (10)
  • January 2018 (9)
  • December 2017 (13)
  • Taggar

  • Buffé (224)
  • Vegetarisk (187)
  • Tillbehör (143)
  • Varmrätt (113)
  • Huvudrätt (105)
  • Lunch (91)
  • Middag (69)
  • Tilltugg (66)
  • Sommar (65)
  • Bakning (53)
  • Senaste inläggen

  • Zucchinirullar i tomatsås
    - Sep 20, 2018
  • Skördefrittata
    - Sep 18, 2018
  • Chocolate Rocky Road Mousse
    - Sep 16, 2018
  • Semi dried tomatoes
    - Sep 12, 2018
  • We go Gothenburg!
    - Sep 10, 2018
  •  Telefon

    0708-350435


    Ni finner mig på följande sociala medier